Őszintén szólva, már nehéz, hogy írjak még ebben a formában, de megígértem. Az utolsó fontos dolog, a szabadnak hagyni elv fontossága.

Szabadnak hagyni elv ereje

Nem lehet rákényszeríteni valakit, hogy szeressen bennünket. Szabadjára kell engednünk azokat az embereket, akiket szeretünk. Ha szeretünk valakit, akkor meg kell engedni neki, hogy szabad legyen. Engedni, hogy szabadon hozzon döntéseket, szabadon éljen, ahogy ő akar, és nem úgy, ahogy mi akarjuk.

Nem mindig könnyű elengedni azt, akit szeretünk, de más út nincs. Ha nem teszed meg ezt, akkor elkeseredetté, haragossá és lehangolttá válsz. De nem csak arról beszélek, hogy el kell engedni valakit, amikor egy kapcsolat véget ér. Szabadon kell engedni, szabadnak kell hagyni társunkat akkor is, amikor benne vagyunk egy kapcsolatban.

Mindannyiunknak szüksége van mozgástérre. Az embereknek szabadnak kell érezniük magukat egy kapcsolaton belül, másként csapdában érzik magukat, Ha tényleg szeretsz valakit, akkor tisztelni kell az elképzeléseit és igényeit. Ha foggal-körömmel ragaszkodunk valakihez, akkor lélektanilag megfojthatjuk a másikat. Ezt általában féltékenységből, önbizalomhiányból, vagy félelemből tesszük és nem szeretetből.

Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Még az igazi szeretetteljes kapcsolatban is szükségük van az embereknek mozgástérre. Ha meg akarsz tanulni szeretni, akkor először meg kell tanulni megbocsátani és megszabadulni a múltbéli sérelmektől és fájdalmaktól. A szeretet azt jelenti - megszabadulni a félelmektől, előítéletektől, egótól és fenntartásoktól. "Ma megszabadulok minden félelmemtől, a múltnak nincs hatalma felettem - ma van az új élet kezdete. 

Címkék: élet változás szerelem félelem boldogság szeretet önismeret tudatosság önfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosabbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr473507918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása