Valami megváltozott

 2011.03.21. 10:23

Azt hiszem valami megváltozott bennem és ezért ezentúl a blogomra irtak is változni fognak. Élet lesz benne. Igen, tudom-tudom, a tudatos élet felé vettem az irányt az elején, igazatok van. Be is fejezem majd a sorozatomat, kell a gyakorlati jó tanács is néha és azért a múltból tanulni kell, aztán meg persze jól elfelejteni. De ami a legfontosabb, hogy élj, légy vidám és élvezd a pillanatot! Táncolj, örvendj! Semmi más! Aztán még az ego körül is kell utazni hozzá egyet.

Érdekes világ ez! Anthony de Mello Ébredj tudatára című könyve volt számomra a kezdet és az is a vég. (Gondolom ezt most.)Hát nem mondom, hogy egyszerű és könnyű dolog, de nagyon érdemes rá törekedni: a mostban élni.

Valahova ide lenne jó eljutni, hallgasd csak:

"Valami, amit felfedeztem, egyfajta szimfónia, egyfajta zenekar, amely egy melódiát játszik a jelenlétedben. De amikor elmégy, a zenekar akkor sem áll le. Amikor valaki mással találkozom, a zenekar egy másik melódiát játszik, amely szintén csodálatos. És amikor egyedül vagyok, akkor is tovább játszik. Nagyszerű repertoárja van, és sohasem szűnik meg játszani. Ez jelenti a felébredést"

 

 

Címkék: élet pillanat vidámság önfeledtség

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosabbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr582758104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása