Ezzel az útravalóval búcsúzom:

"Ha tanulni akarsz valamit, akkor egy dolgot tanulj meg: bízni – semmi másra nincs szükséged. Ha boldogtalan vagy, semmi más nem segíthet – tanulj meg bízni. Ha nem érzed semmi értelmét az életnek, és mindenről úgy gondolod magad körül, hogy semmitmondó, semmi sem fog segíteni – tanulj meg bízni. A bizalom értelmet ad, mert a bizalom képessé tesz arra, hogy engedd a mindenséget leereszkedni rád."

Osho Tantra: A végső megértés

Most búcsúzom a régi életemtől, ami fantasztikus volt, különösen az elmúlt 4 év, de még sok szenvedéssel is járt. Új élet vár rám, nagyon izgalmas élet. Megéri keresni, soha ne add fel, addig menj, amíg nem érzed azt, hogy eljutottál a teljes megelégedettség állapotába, addig keress, amíg azt érzed, hogy hiányzik valami. Keress, kutass és Rád fog találni. Jó utazást! Új blogom lesz: www.arielsziv.blog.hu. Oda fogom írni új tapasztalataimat. Szeretettel ölellek!

Köszönet: magamnak, barátaimnak, Barkó Juditnak (www.barkojudit.hu), Osho-nak, A. de Mellónak, Coelho-nak, Müller Péternek, Popper Péternek és mindenkinek, aki körülöttem volt, mert mindannyian "én is voltam"!

Címkék: szabadság bizalom tudatosság

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosabbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr873513713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása