Könyvajánló

 2011.02.10. 09:05

Arra gondoltam, hogy amíg nem lesz több időm irogatni, addig is érdemes legyen erre járni, elindítok egy könyvajánló támakört is. Mindannyian gazdagodtunk már sok jó könyvélménnyel, lehet itt ajánlani érdekes, kellemes olvasmányokat. Akár lehet vitatkozni, véleményt cserélni.

Ha önismereti, önfejlesztő oldalról szeretnék kinálni valamit Nektek, akkor bemelegítésül dr. Susan Forward: Mérgező szülők című könyvét választanám. Érdekes, szerintem hasznos, de ma már tudom, hogy nem elégséges arra, hogy a szülőktől kapott minták, sémák és elfojtások feloldása sikerüljön, de indítónak nagyon jó, azt hiszem nélkülözhetetlen. A levelet, amit a végén kér, hogy írd meg a szüleidnek, tedd meg, de az én véleményem szerint sose küld el Nekik. Vallom, senkit sem kell szembesíteni a hibáival.

Sorozatomat hamarosan folytatom és jelentkezem mindenféle témával is.

Addig is jó olvasást!

 

Címkék: elfojtás önismeret tudatosság önfejlesztés mérgező szülők szülői minták

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosabbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr452650959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása