Tiszta víz, tisztított víz

 2010.06.24. 12:13

Az egészséges embernek jó a közérzete, energiadús, könnyebben tudja megoldani problémáit, ugyanis nem veszi el az energiáját a fájdalom, a levertség, a gyengeség, ezért az egészség alapvetően hozzájárul életünk minőségéhez, ahhoz hogy hogyan érezzük magunkat nap mint nap. Ezért gondoltam, hogy indítok egy új témát az egészséges életmódról is.

A tiszta, ma már sajnos csak tisztított vízzel kezdeném, mivel életünk, így egészségünk alapfeltétele. Azért írtam, hogy sajnos már csak tisztított víz, mert a hegyi forrásokon kívül tiszta vízhez csak tisztítási folyamaton átesett vizet tudunk inni. Ami a csapból kifolyik, bár nem fertőző, arról gondoskodik a vízállátás, de messze nem nevezhető tisztának. Ugyanis a csapból folyó vízben már megtalálhatóak gyógyszerszármazékok, rádióaktív szennyeződésk is, amelyet klórral nem lehet közömbösíteni. Erről már sok publikáció megjelent, pl. a gyógyszerszármazékokról: http://nol.hu/cikk/386025/, a tiszta víz jelentőségéről és a fordított ozmózis rendszerrel tisztított víz szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásáról pedig ebben a cikkben olvashatsz: http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=138622
 

Ma már sokan isznak ásványvizeket, ami már jobb megoldás, de az ásványvizekben a kelleténél több ásványi anyag van, amely szintén megterheli a szervezetünket. A fent említett fordított ozmózis technológiával tisztított víz ma a legmodernebb tisztítási forma, amely mind a gyógyszer és rádioaktív szennyeződéseket, mind a többlet ásványi anyagokat is kiszűri, illetve a szükségeset visszapótolja. Ma már elérhető áron beszerelhető mindenki otthonába, pár hónap alatt megtérül a kiadott ásványvíz ára és nemcsak inni, de még főzni is tiszta vízzel tudunk. Ha bővebb információra van szükséged, vagy esetleg úgy döntesz, hogy szeretnél ilyen víztisztítót beszereltetni, akkor a www.icewater.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Jó egészséget!

Címkék: élet erő víz víztisztító ozmózis

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatosabbelet.blog.hu/api/trackback/id/tr152106214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása